Mindfulness

Ceesto-logo.

Mindfulness kurs på webben

Föreningen erbjuder sina medlemmar gratis en 10 dagars Mindfulness webbkurs (norm. 19,90 €). Webbkursen är endast på finskawww.mindfulnes-sivut.fi

10 dagars kurs på webben lär dig

• hur du lätt kan koppla av och lugna sinnet i vardagen
    • att koncentrera dig bättre och vara aktiv som närvarande och mera effektivt
    • nycklarna till att övervinna sömnsvårigheter
    • hur du kan bättre ta hand om din kropp och lindra smärtor
    • hur behärska känslor och ångestfyllda tankar

Du får kursen i digital form och kan följa med anvisningar på datorn, pekplattan eller i smarttelefonen. Efter betalningen får du ett e-postmeddelade, via vilket du kan logga in på medlemssidorna. Där finner du alla övningarna och kan börja med träningen omedelbart.

Länken till att beställa webbkursen till medlemspris hittar du i OMA+

Logo Ceesto.

3 månaders nätutbildning 29 €

https://ytkasiointi.fi/?lang=svMedlemsförmån -50 % (normalpris 59 €)

Vill du lära dig mera?
    I utbildningen fördjupar vi oss i Mindfulnessbaserad stressreduktion (MBSR) på ett klart och överskådligt sätt. Du lär dig använda och stärka dina mindfulnessfärdigheter i ditt eget liv och att tillämpa metoden och övningarna såväl i vardagen som i arbetslivet.

Utbildningen omfattar:

• nya guidade video- och ljudövningar för varje vecka. Du kan göra dom var som helst och när det passar dig bäst.
    • tiotals andra övningar och tips om hur du kan öva, samt instruktioner om hur du får ut det mesta ur övningarna
    • en övningsdagbok som stödjer och motiverar dig i övningarna
    • personligt stöd under utbildningen och fri tillgång till nätutbildningen i ett år. Du kan också ladda ner material och övningar till dig själv.

Lös ut dina förmåner i tjänsten OMA+ under Medlemsförmåner!