Dina medlemsförmåner för resor

Holiday Club - logo.

Holiday Club Resorts Oy

15 % rabatt Holiday Club:

Alltid minst 15 % rabatt på dagens pris för Holiday Clubs  fritidsbostäder (inkl. inkvartering) och badhotell (inkl. inkvartering och frukostar).

• Holiday Club Saimaa Hotelli, villas och fritidsbostäderna
    • Holiday Club Tampereen Kylpylä, hotellet  och fritidsbostäderna
    • Holiday Club Katinkulta, hotellet, villas och fritidsbostäderna
    • Holiday Cluv Kuusamon Tropiikki, hotellet, villas och fritidsbostäderna
    • Holiday Club Salla, hotellet och fritidsbostäderna
    • Holiday Club Saariselkä, hotellet och fritidsbostäderna
    • Fritidsbostadsobjekten: Airisto, Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Levi, Ellivuori

Hotellbokningarna görs via Holiday Club online -bokningssystemet: www.holidayclubresorts.com. Uppge i samband med bokningen bokningskoden för komplett medlem.

50 % rabatt hos Holiday Club Villas har upphört 31.8.2021.

Bokningskoden samt andra uppgifter som du behöver för bokningen finner du i OMA+.

Kämp Collection Hotels -logo.

Kämp Collection Hotels

Ledighet på lyxhotell för YTK-Föreningens medlemmar nu - 20 %

Som medlem i YTK är du varmt välkommen att njuta av de finaste stunderna och upplevelserna på Kämp Collection Hotels -hotellen. Vår hotellfamilj erbjuder de mest omfattande urvalet av förstklassiga hotell, restauranger, barer och spa-vård i hjärtat av Helsingfors.

På ett avstressande staycation lyxhotell – ja tack! Som YTK -medlemövernattning på Kämp Collection Hotels -hotellen -20 % på dagens flexibla pris, frukosten inkluderad. Förmånen gäller övernattning på följande hotell: Hotel Kämp, Hotel St. George, Hotel Haven, Hotel Lilla Roberts, Hotel Fabian, Hotel Klaus K, GLO Hotel Kluuvi, GLO Hotel Art, GLO Hotel Airport och GLO Hotel Sello.

Se närmare uppgifter om förmånen och hur den utnyttjas i tjänsten OMA+!

Ikaalinen -logo.

Ikaalinen Spa

-20% rabatt på dagens pris hos Ikaalinen SPA hotellet, SPA Loft rum samt apartamentos i Spahotellet och Termes.

​​​​​​​Inkluderar övernattning, frukost, fri användning av spa och gym samt parkering på hotellets parkeringsplats.

Gör din bokning på adressen www.ikaalinenspa.fi och använd rabattkoden.

Hämta din rabattkod från OMA+

Naantali Spa & Hotels - logo.

Naantali och Ruissalo spa hotel

Hela året:

Användning av bastu- och poolavdelningen

40% rabatt på dagens pris (exkl. dagar före helgdag och helger, juli och veckorna 8 och 52.)

Förmånen är personlig och medlemskapet ska bevisas genom att medlemsintyg uppvisas.

Inkvarteringsförmån

15 % på dagens inkvarteringspris hos badhotellen både i Nådendal och Runsala.

Bokningen kan göras på: naantalispa.fi eller ruissalospa.fi.

Uppge då du gör bokningen koden som berättigar till rabatten. Du finner koden i tjänsten OMA+​​​​​​​

Santa's hotels -logo.

Santa's Hotels

- 15 % rabatt
    Luosto: Santa’s Hotel Aurora
    Rovaniemi: Santa’s Igloos Arctic CircleSanta’s Hotel Santa ClausSanta’s Hotel Rudolf
    Saariselkä: Santa’s Hotel Tunturi
    Kilpisjärvi: Santa’s Chalets Rakka
    Kalajoki: Santa’s Resort & Spa Sani

Santa's Hotels är en lappländsk familjeägd hotellkedja med individuell boende- och restaurangservice i norra Finland och Lappland.
    Alla destinationer ligger nära fantastiska friluftsområden och vissa ligger precis invid nationalparker.

Se närmare uppgifter om förmånen och hur den utnyttjas i tjänsten OMA+!

Hotel Ylläsrinne - logo.

Hotell Ylläsrinne

Hotell Ylläsrinne erbjuder för YTK-medlemmarna året runt, -20% rabatt på dagens priser.

Finlands mest populära Pallas-Yllästunturi nationalpark, skidcentret Ylläs samt Hotell Yllästunturi, som ligger invid nätverket av skidspåren, erbjuder en fantastisk inramning för att fira semester året runt. Förutom inkvartering kan du genom oss boka Safarticas mångsidiga safariupplevelser, snöskor, gåstavar samt fatbike-cyklar.

Boka din semester här

Uppge vid bokningen förmånskoden, som du finner i OMA+.