Juliga yllesockor

Vi sparade tusentals euro åt dig till julstrumpan – utnyttja dina värdefulla medlemsförmåner, se våra tips!

Julen närmar sig – har du redan skrivit en önskelista till tomten? Om inte, ingen fara, vi sammanställde några trevliga och användbara tips på medlemsförmåner värda tusentals euro till din julstrumpa som du bör utnyttja direkt! Se här hur våra medlemmar Mira Mobil, Seppo Sparare och Riku Resenär drar nytta av förmånerna!

YTK-Föreningens nästan 250 000 medlemmar möjliggör stora rabatter på många förmåner, både som stöd för arbetet och för fritiden. Medlemmarna får smarta förmåner som ständigt uppdateras och tjänster för endast 22 € per år, till exempel:


Webbkurser och träning för Mira Mobil, enkelt var som helst och när som helst

Kvinna som yogar.

Vår medlem Mira Mobil lever en hektisk vardag med jobb och barnfamilj och funderar på hur man mår bra mitt uppe i allt detta på jobbet och på fritiden. Hon skulle vilja utveckla den egna kompetensen inom informationsteknik, tidshantering och språkkunskaper, men var kan man hitta ett tillräckligt enkelt och smidigt sätt att studera – och billigt? När fritiden ändå är begränsad, har man inte lust att sitta vid maskinen hela dagen och lite motion vore också bra!

I år hittade Mira en extra förmån i sitt medlemskap – ett online-utbildningsbibliotek för arbetslivet, vars tusentals webbkurser är tillgängliga för alla medlemmar utan extra kostnad, för endast föreningens årliga medlemsavgift. Dessa aktuella och nyttiga topputbildningar från Eduhouse och MySpeaker skulle kosta hundratals euro per utbildning om de köps på egen hand! Nu uppdaterar Mira enkelt sina arbetslivskunskaper genom att ladda toppcoachens utbildning i hörlurarna, exempelvis när barnen har sina fritidsaktiviteter eller under städningen.

Ibland är det lätt att byta till motion utomhus och  träna gratis med Sportive audioträning eller Yogaia onlineträning till medlemspris. Och när Mira sedan sitter i soffan på kvällen är det skönt att repetera språkkunskaperna med en inspirerande WordDive-språkkurs– det är lika roligt som att spela!


Seppo Sparare är noga med sina euron, han gör smarta besparingar genom att konkurrensutsätta och följa med nya erbjudanden

En man som sitter på soffan med sin mobil

Vi känner alla till Seppo Sparare – sparsam med sina euron, som ständigt konkurrensutsätter och följer erbjudanden. Ibland kan det vara lite ansträngande. Medlemskapet i YTK-Föreningen är dock en lättnad för Seppo, bara positivt.

Seppo Sparare har deltagit i föreningens gemensamma konkurrensutsättningar för både elavtal och möbler för hemkontoret. Trots att marknadspriserna på el varierar, kan Seppo fortfarande enkelt få betydande besparingar, upp till -20 %... -50 %, genom gemensam konkurrensutsättning!

Seppo har även tagit hand om hela familjens datasäkerhet och skaffat F-Secures SAFE datasäkerhetspaket till medlemspris för alla enheter. Han sparar 40 € per år i datasäkerhet!

Som alla andra har Seppo ett behov av advokattjänster ibland. Bouppteckningen efter en avliden släkting ska skötas och visst har han funderat på det egna testamentet ibland – det skulle han kunna ordna medan huvudet är klart! För dessa och andra juridiska tjänster får Seppo -15 % rabatt i Opuslex-advokatbyråer över hela landet.


Riku Resenär utnyttjar boendeförmåner, biluthyrning och kopplar av med mindfulness

Cykel samt klocka

Riku Resenärs liv är ganska hektiskt, då han reser mycket både på jobbet och på fritiden. På resorna bor han ofta på Holiday Club hotell och spa till medlemspris -15 %. Det är trevligt att ibland åka till ett spa i Nådendal, Runsala eller Ikalis på en avkopplande semester med familjen.

Det finns också planer på ett litet avbrott i vardagen med frun på lyxhotellet Kämp Collection i Helsingfors, även det med -20 % rabatt. Eller skulle vi åka till Lappland till den rogivande naturen vid Santa's Hotels eller till Ylläs, funderar han. Måste nog kolla alla spa- och hotellförmåner igen!

När det oundvikligen blir en hel del kilometrar av körning har Riku Resenär ofta övervägt sätt att köra bil med mindre utsläpp. Han har nu hittat ett mer ansvarsfullt och även säkrare alternativ i coronatiden i Green Motion-biluthyrning, där man som medlem i YTK-Föreningen får -​​​​​​15 % rabatt i Finland året runt, även under högsäsong.

Som en motvikt till en fartfylld och rörlig livsstil har Riku Resenär lärt sig att ta hand om sin återhämtning och sitt välmående som helhet. Som hjälp för lugn och avkoppling har han provat gratis mindfulnesskurser som är lätta att lyssna på var som helst, när som helst.


Allt detta och mer därtill för endast ett par tior per år!

Linkki kyselyyn