Spara och öka energin med de nya medlemsförmånerna

Allt efter som hösten framskrider, vill vi igen erbjuda dig många slags och inspirerande medlemsförmåner, med vilka du piggare och starkare orkar vidare i arbetslivets blåsväder. Utnyttja alltså höstens nya medlemsförmåner för att utveckla ditt kunnande, för välbefinnande och motion samt turism såväl i vardagen som under fritiden!

Vi utvecklar kontinuerligt våra medlemsförmåner för att bättre än förut motsvara våra medlemmars behov och önskemål. När hösten kommer finns det nytt, nyttigt och trevligt av alla slag så mycket att vi ville sammanställa en aktuell minneslista med alla de talrika förmåner som är pengar värda och som tillhör dig för endast 18 euro om året. Var så god och utnyttja förmånerna!

Till hjälp för jobbsökandet och karriären

Delta i träningar på webben gratis med topparna på sitt område!

Mu är det lättare och skojigare än förut att utveckla det egna kunnandet och uppdatera arbetslivsfärdigheterna med hjälp av Eduhouses webbutbildning. Sök ny inspiration av nya, medryckande talare och håll ditt viktigaste kapital på nivå med tiden!

Dra alltså nytta av en fördel, värd hundratals euro, vilken hör till medlemskapet i YTK-Föreningen nu, för bland alla medlemmar, som före 30.11.2021 via OMA+ registrerats i utbildningsbiblioteket, lottar vi ut 3 st. Bluetooth -motljudshörlurar (värde 199 €), med vilka du lätt kan lyssna på webbutbildningarna var och när som helst! 

Registrera dig som användare via OMA+​​​​​​​

Utlottningens regler

Som stöd för ditt välbefinnande

Rekreation förmånligt för dig på kvalitetshotell och spa

Som motvikt till arbetet vill vi hjälpa dig med att övergripande se till ditt välbefinnande. När du alltså planerar ledigheter eller arbetsresor kommer du väl ihåg dina medlemsförmåner för badhotell och hotell runt om i Finland! Bland dessa erbjudanden finner du säkert det som faller i smaken, dina planer må sedan vara att bada och skämma bort dig hos de talrika Holiday Club-ställena, i Nådendal, Runsala eller Ikalis. Och hur skulle de vara med en stadssemester på ett lyxhotell i Helsingfors? Eller skulle du kanske bege dig ut i den rofyllda naturen i Lappland till Santa's Hotels -objekten eller Ylläs?

Ta en titt på alla dina spa- och hotellförmåner här!

Träna kropp och själ

När du ser till att både kroppen och sinnet mår bra, orkar du bättre även i arbetet och bevarar harmonin i livet t.o.m. i överraskande svängar. Du kommer väl ihåg var och när som helst att utnyttja dina motionsförmåner, exempelvis Yogaia -webbträningarna.

Spara i vardagen

Din nya medlemsförmån för att resa med ansvar

Tar du helst bilen för arbetsresan eller semestern, men kostnaderna och miljökonsekvenserna för den egna bilen ger huvudbry? Far på en trygg resa och med lite utsläpp med en Green Motion -hyrbil och dra nytta av din nya medlemsförmån −15 % på dagens priser i Finland. Den största förmånen får du, när du gör bokningen i god tid − handla alltså snabbt!

Läs mera här!


Allt detta och mycket mera för bara 18 euro om året

Om du ännu inte är medlem, anslut dig nu!

I medlemskapet i YTK -Föreningen ingår en professionell ansvars- och rättsskyddsförsäkring, olycksfallsförsäkring för fritiden och juridisk rådgivning om anställningsförhållandet. Därtill får du ett flertal medlemsförmåner för jobbsökandet och karriären för att utveckla kunnandet, välbefinnandet och resandet samt andra inbesparingar i vardagen!

Ta en titt på alla YTK -Föreningens medlemsförmåner här!


Du kunde även intressera dig för:

Hos YTK -Föreningen får du även juridisk hjälp i anställningsförhållandets frågor

Vad är YTK -Föreningen?

Utkomstskyddet för arbetslösa och dagpenningsärendena sköts av Allmänna arbetslöshetskassan YTK

Linkki kyselyyn