Online-utbildningsbiblioteket - registrera dig och vinn ett presentkort!

Registrera dig som användare i online-utbildningsbiblioteket och vinn ett presentkort värt 100 €

Ditt medlemskap inkluderar en toppförmån som ger dig tillgång till tusentals online-utbildningar för att utveckla din kompetens!

Bland alla som har registrerat sig som användare i online-utbildningsbiblioteket mellan 5–25.5.2023 lottar vi ut 3 presentkort till Verkkokauppa.com värda 100 euro, med vilka du kan köpa till exempel högkvalitativ utrustning för distansstudier!

Gör så här:

 1. Logga in på OMA+ och klicka på Webbinarier och utbildningar.

  ​​​​​​​Obs! Avsnittet visas inte om du valt svenska eller engelska som språk. Välj först finska som språk, klicka därefter på Webinaarit ja koulutukset, och välj sedan svenska eller engelska som språk igen.
 2. Markera samtyckesrutan för att aktivera registreringslänken och du kan gå till Eduhouses webbplats för att slutföra din registrering kostnadsfritt
 3. Så här! Du har nu tillgång till online-utbildningsbiblioteket!

Alla registreringar som görs under kampanjperioden ingår automatiskt i utlottningen. Vi genomför utlottningen genast efter kampanjperiodens slut och kontaktar vinnarna (3 st.) via den e-postadress som uppgetts i YTK Arbetsliv rf:s medlemsuppgifter senast 31.5.2023. Regler för utlottningen.

Vad är online-utbildningsbiblioteket för arbetslivet? ​​​​​​​

Online-utbildningsbiblioteket för arbetslivet innehåller tusentals online-utbildningar för kompetensutveckling. Där hittar du flera utbildningar också på engelska:

 • M365-apps from Excel to Teams
 • Chat GPT
 • Digital Marketing
 • Time Management
 • Cyber Security
 • Graphic Design
 • Power Bi

Bekanta dig med medlemsförmånen

Linkki kyselyyn