Nyhetsbrev 9.6.2022

På kommande 14.9.2022: 4T Summit - Känslor, färdigheter, arbetsliv, framtid

Den ständiga och accelererande förändringen i arbetslivet kräver att vi lär oss nya färdigheter hela tiden. Det kan vara både inspirerande och fascinerande samtidigt, men också oroande och frustrerande.

Dessa saker kommer att tas upp under hösten då bland annat facklitteraturförfattaren Henri ”Henkka” Hyppönen, som studerar mänsklig plats i artificiell intelligens, och Perttu Pölönen, en futurist som behandlar livslångt lärande och framtida kompetensbehov, stiger upp på e-evenemangets estrad. (endast på finska)

Anmälan till det kostnadsfria online-evenemanget, som är öppet för alla, börjar i augusti, men observera tiden i din kalender och dina vänner redan nu: 14 september 2022 från 14:00 till 16:30

I samarbete med Eduhouse

Tillsammans med Eduhouse vill vi erbjuda dig ett online-arbetslivsutbildningsbibliotek för att ta hand om det viktigaste kapitalet i ditt arbetsliv, din kompetens!

Registrera dig nu via OMA+ för att få den här tjänsten, som normalt kostar 147 €/månad, helt gratis!

Tjänsten fungerar på finska, men biblioteket erbjuder även utbildningar på svenska och engelska.

Träna dina arbetslivskunskaper så blir du bättre både på jobbet och på fritiden

Vill du ha mer energi efter jobbet för andra saker, hobbyer, familj och motion? Det vill vi också! Därför erbjuder vi dig verktyg för att förbättra ditt holistiska välbefinnande genom Eduhouses olika onlinekurser, prova till exempel:

Utveckla dina interaktionsfärdigheter (på finska)

Fokus och prioritering (på finska)

Praktiska sätt att stärka välbefinnandet på jobbet (på finska)

Linkki kyselyyn