Nyhetsbrev från YTK-föreningen 30.8.2019

Ready to work -jobbsökningsträningen betraktas som verksamhet enligt aktivitetsmodellen från och med 1.9.

Som komplettmedlem i YTK hör du också till YTK -Föreningen (YTK -Yhdistys) och från och med 1.9.2019 kan du uppfylla aktivitetsförutsättningen enligt aktivitetsmodellen genom att delta i jobbsökningsträningen Ready to work. Träningen innefattar Cimsons utbildningsservice TyönhakuRedi – träning på webben och handledning av en coach. Tjänsten finns endast på finska.

Sätten för att söka arbete lever och förändras. Jobbsökarträningen på nätet erbjuder aktuella och praktiska tips för att söka en arbetsplats. Du får till ditt förfogande en webbstudieplats, där du under en månads tid kan studera i din egen takt. I träningen lär man sig bl.a. att föra fram sina egna styrkefaktorer och sitt kunnande, filar på sin CV och ansökningsmodellerna så de fungerar och tränar arbetsintervju och videopresentation, om så önskas.

Ifall du vill visa din aktivitet för den som betalar ut förmånen genom att delta i den här träningen, så kom ihåg att i anmälningsblanketten välja träning med coaching. Under coachens handledning får du respons på de uppgifter du gjort och ni kan tillsammans gå igenom de dokument för arbetssökandet som färdigställts under träningen.


Planera dina kommande ledigheter redan nu och spara 50 %
i inkvarteringskostnaderna

YTK -Föreningens medlemmar får som en ny medlemsförmån 50 % rabatt på inkvarteringspriset för dagen i  Holiday Club Villas lägenheter, då bokningen har gjorts enligt anvisningarna (min. 2 dygn)

Det lönar sig att vara snabb, för tillgången på lägenheter bestäms i enlighet med den lediga inkvarteringskapaciteten vid varje enskild tidpunkt. Den som gör reserveringen gör själv bokningen och betalar inkvarteringen via nätbutiken. Den överenskomna rabatten beaktas automatiskt i priset, då den rätta koden använts vid bokningen.

50 % rabatt erhålls på följande Villas –objekt:

Holiday Club Caribia                                  Åbo
Holiday Club Vierumäki                             Heinola
Holiday Club Saimaa                                 Villmanstrand
Holiday Club Himos                                   Jämsä
Holiday Club Katinkulta                             Vuokatti
Holiday Club Kuusamon tropiikki              Kuusamo
Holiday Club Salla                                    Salla
Holiday Club Saariselkä                            Ivalo


Kom ihåg att dra nytta av en komplett medlems förmåner:

Som medlem i YTK-Föreningen har du till ditt förfogande olika slags försäkringar för arbete och fritid samt förmåner och rabatter som erbjuds av samarbetspartnerna. Lämna inte förmånerna oanvända!

Linkki kyselyyn