Nyhetsbrev från YTK-Föreningen 27.11.2020

Ett nytt år, nya vindar!

Tack för att du vandrat i sällskap med YTK genom detta år! Kanske har du redan fått delta i något av våra många webbinarier eller kommit med i vår konkurrensutsättning av elektricitet. Den juridiska rådgivningen har varit av nöden för många under coronaåret och olika slags kontakter  med allt från telefonsamtal till mejl och frågor till vår Sulo-bot har det kommit i tusental.

Förhoppningsvis har du i vårt kontinuerligt uppdaterade urval hittat ämnen som intresserar dig. Ett kan vi lova dig, nästa år finns det ännu mer!


Finn hopp för det nya året i Maaret Kallios blogg

Det år som går mot sitt slut, har för många varit utmanande och dess verkningar kommer säkert till synes ännu länge. Vi vill tillsammans med Maaret Kallio erbjuda kunskap och verktyg just för dig för att stärka hoppet.


Giltigheten av arbetslagstiftningens tillfälliga ändringar fortlöper ej

På grund av coronaviruset företogs det tillfälliga ändringar i arbetsavtalslagen och samarbetslagen för tidsintervallen 1.4.2020-31.12.2020. Giltigheten av dessa ändringar förlängs inte längre, och således återgår man efter årsskiftet till att igen följa den gamla bekanta lagstiftningen.


Ännu hinner du: WordDive 3+3 mån. Ända till i morgon!

När du tar i bruk WordDive för tre månader under det här året, får du ytterligare tre månader gratis. Om du däremot vill besluta  digi lugn och ro först på 2021 -års sida, får du även då som medlemsförmån två extramånader, när du förbinder dig till en beställning på 6 mån.

WordDive är en prisbelönt och omtyckt språkkursapplikation.


Virusskydd och lösenordsskydd

Vi erbjuder också nästa år våra medlemmar täckande medlemsförmåner för F-Secures produkter. Utöver de tidigare medlemsförmånerna,  finns nu även F-Secure ID PROTECTION med, med vilket du skyddar dina lösenord och personuppgifter.


Du har väl lagt märke till att det i tjänsten OMA+, som är avsedd  för medlemmarna, finns upptagningar av de finskspråkiga webbinarier som redan hållits? I exempelvis webbinariet Karriärdesignens ABC (Uramuotoilun ABC) lär du dig hur du kan främja din egen karriär och sysselsättning med designens medel. Vårsäsongens kalender för  webbinarier publicerar vi i januari.


Föreningens egna some -kanaler är här!

Du hittar nu YTK -Föreningen även på Instagram och Facebook med namnet YTK-Yhdistys. Gör ett besök och klicka kontona för uppföljning och håll dig på kartan för Föreningens mest aktuella förmåner och tjänster just för dig!


Om vi skulle erbjuda för dig tjänster som hänför sig till välbefinnande, vilka teman skulle intressera dig?


Linkki kyselyyn