Nyhetsbrev 29.1.2021

Redan 15 år i ständig förändring

YTK-Föreningen kom av misstag faktiskt  upp i tonåren, och blev en 15-åring. Naturligtvis firar vi det i arbetets tecken, vad annars! Om det intresserar dig att veta genom vilka skeden man kommit därhän och hur Föreningens urval av arbetslivstjänster nu utvecklas med fart, läs bloggen av vår chef Ilona Kangas om hur det gick till.


Mera välbefinnande som stöd för ditt arbetsliv

När vi mår bra, orkar vi bättre i arbetslivets svängningar. Läs i vår blogg, vad vår utvecklingschef Mirva tänker om hur vi vill vara med och stödja ditt övergripande välbefinnande!


Stimulans i vardagen – gör ett spabesök till medlemsförmånspris

Far och koppla av hos badhotellen Ruissalon eller Naantalin spa och utnyttja sin fördel som gäller 17.2.2021. Du kommer väl ihåg rabatterna året runt.


Dra nytta av de avgiftsfria arbetspersonlighets- och motivationstesten som hjälp för karriärplaneringen och jobbsökandet

Vi erbjuder för dig testen Personlighet & Beteende samt Värden & Motivation (värde 89,90 €) i tjänsten Mazhr ännu till slutet av mars 2021.

I klientenkäten upplevde 75 procent av våra medlemmar som utnyttjat tjänsten Mazhr som synnerligen nyttig för den egna arbetskarriären:

"Mazhr är ett bra verktyg för karriärplaneringen. Maz me -funktionen är verkligen nyttig, eftersom den visar de visar uppgifterna som lämpar sig för de egna styrkorna! Den uppmuntrar verkligen till att söka en ny arbetsplats!"

"När man vill klarlägga de egna styrkorna och precisera sina kompetensområden, liksom även sina utbildningsbehov, är Mazhr ett ypperligt alternativ. Det gör det lättare att finna ord för det egna kunnandet."


Kom också ihåg dessa YTK-Föreningens konstanta förmåner:

 1. Juridisk rådgivning för anställningsförhållandet

  Du får juridisk rådgivning för anställningsförhållandet per telefon till priset av den normala telefonavgiften (lna/msa). OpusLex -advokatnätverkets jurister besvarar ditt telefonsamtal må-to kl. 9-14.

 2. Olycksfallsförsäkring för fritiden
  Olycksfallsförsäkringen för fritiden gäller överallt i världen. De nya försäkringsvillkoren täcker vårdkostnaderna för olyckor ända upp till 8000 euro.

 3. Rättsskyddsförsäkring

  Som YTK -Föreningens medlem har du till ditt förfogande en rättsskyddsförsäkring i händelse av tvistemål eller brottmål som hänför sig till ditt anställnings- eller tjänsteförhållande.

 4. Professionell ansvarsförsäkring

  Den professionella ansvarsförsäkringen försäkrar dig i händelse av skadeståndsplikt som uppstår i ditt yrke, din tjänst eller ditt ämbete.


Linkki kyselyyn