Nyhetsbrev från YTK-Föreningen 28.12.2021

I år var det inte många lediga dagar kring julen men förhoppningsvis hann du i alla fall lugna ner dig och fokusera på saker som gav dig glädje. Å andra sidan är mikropauser populära med tanke på orken, så låt oss betrakta den här som en sådan. Nästa år ska vi prata mycket om ork, temat för hela året är #arbetslivetiskick (#Työelämäkuntoon2022). Läs mera om detta senare i brevet.

En liten vila och så kör vi igen!

2021 har varit en tid för utveckling.  Vi här på YTK-föreningen har arbetat ivrigt för att kunna erbjuda dig ett superbra stöd- och informationsnätverk som hjälp till olika vändningar.  Vi erbjuder också ett brett utbud av idéer och verktyg till arbetslivet, du har väl bekantat dig med vårt utbud?

I början av året fick vi Eduhouses online-utbildningsbibliotek som en ny medlemsförmån. Vi har piloterat tjänsten Lakikaveri som kör i gång i början av 2022 och erbjuder dig mer omfattande juristtjänster till personliga utredningar för endast föreningens årliga medlemsavgift.  Man har hållit cv-kliniker, format karriärvägar och utökat utbudet av förmåner. 

Vi önskar dig, bästa medlem, ett superbra år 2022!


Vi utmanar dig nästa år till ett ännu bättre Arbetslivetiskick!

Tjänster som har att göra med välfärd och ork finns bland mest önskade medlemsförmåner hos oss.  Året 2022 kommer att medföra nya förmåner och tjänster och vi utmanar dig att arbeta med oss på Arbetslivetiskick (Työelämäkuntoon)!

Året inleds med en serie om fyra föreläsningar där en multifighter i välbefinnande, Joni Jaakkola, leder dig till en holistisk väg av välbefinnande och livsstilsförändring.  Följ med oss och lyssna vilka som är de viktigaste hörnstenarna - redan en måttlig satsning på dem genererar avsevärt mera ström, resurser och energi till vardagen.  Det kommer att ingå både teoretisk kunskap som förbättrar förståelsen och en lång rad konkreta tips till vardagen.

Föreläsningar hålls bara i Finska.

Vi berättar mera om övriga #Työelämäkuntoon2022-förmåner i januari, så kom ihåg att följa våra meddelanden!

Läs mera om föreläsningspaketet och pricka dagarna i din kalender (på Finska)!


Dokumenärserien e-sport som yrke bryter fördomar och öppnar ridån för det mystiska yrket - Se alla avsnitt!

Vad är e-sport? Och framför allt, vad är det som yrke? Kan dagens nonsens vara morgondagens framgång? Det här har vi i år tagit reda på tillsammans med Kova Esports.  Se nu alla avsnitt av hela dokumentärserien i sex delar!

Dokumentärserien är bara på Finska.


Dra nytta av alla dina medlemsförmåner värda tusentals euro!

Det lönar sig verkligen att vara medlem i YTK-föreningen! Med en förmånlig medlemsavgift kan du utnyttja förmåner värda tusentals euro. Dessa uppdateras ständigt och där finns det förmåner såväl för arbete som fritid. 

Du hinner ännu:

Aktuellt till nyår:

​​​​​​​

Linkki kyselyyn