Nyhetsbrev från YTK-Föreningen 26.2.2021

Vad är LinkedIn och hur kan du dra nytta av det? Ta LinkedIn i besittning med hjälp av vår nya onlineutbildning!

LinkedIn-utbildningarna är ett återkommande önskemål bland våra medlemmar. Vi uppfyller dina önskemål igen! I samarbete med LinkedIn proffset och arbets- och organisationspsykolog Juho Toivola skräddarsydde vi LinkedIn-onlineutbildningen för våra medlemmar. Kom med och fördjupa dig i LinkedIns värld, allt från att skapa en profil till principerna kring nätverkande, en aktiv användning och idéer kring egna inlägg!


Har du hört talas om arbetslivets evolution eller till och med revolution?

Under ledning av Paula från Workday Designers, diskuterade vi i webbinariet i januari den kontinuerliga förändringen och lärandet i arbetslivet: Hur håller du jämna steg med förändringen och hur formar du din kompetens och karriär? Bekanta dig med webbinariets tips i vår blogg och kom ihåg att titta på inspelningen i tjänsten OMA +!


Behöver du juridisk hjälp, information om rättsskydd eller anställningsrådgivning?

I mars ordnar vi ett webbinarium på finska med anställningsförhållanden som tema. Här behandlar vi aktuella teman relaterade till förändringar och problem i anställningsförhållandet. Jurist och vice häradshövding Katja Halonen från Teperi & Co. Oy är vår expertgäst och svarar på deltagarnas frågor.

Var beredd, du får snart mer information! Under tiden kan du kolla in vår omfattande databas om anställningsförhållanden!


Till Ylläs på sportlovet – Vila, skida och koppla av!

Hotell Ylläsrinnes sportlovspaket erbjuder dig och dina närstående en avkopplande och bekymmerslös semester ute i Lapplands natur. Åk på semester till specialpris, från 437,40 € / 2 vuxna / 3 nätter eller till familjepris 548,10 € / 2 vuxna och 1 barn / 3 nätter. På köpet får du dessutom låna snöskor för en dag, samt rabatter på uthyrning av utrustning och programtjänster. Specialpriset gäller för perioden 19.221.3.2021.


En betrodd vän till motionären: Yogaia 

Du får nu en specialförmån till finländska Yogaia-tjänsten: ett 6 månaders abonnemang till halva priset, dvs. 44,97 € (normalt 89,93 €). Yogaias utbud innehåller över hundra nya timmar varje vecka. Välj den bästa grenen för varje dag: yoga, pilates, core, stretching, meditation eller kettlebell! 
Observera att beställningen fortsätter till normalt pris efter erbjudandetiden, såvida inte beställningen ändras eller annulleras innan den löper ut. Yogaia har yogapass också på engelska.


Gå med i Virittämö Facebook-grupp

Om du funderar på karriärförändringar eller andra förändringar i arbetslivet, gå med i arbetslivets omformares Facebookgrupp Virittämö och starta en diskussion om frågor som du funderar på!

Linkki kyselyyn