Nyhetsbrev 24.2.2022

Anmäl dig nu:

"Miten teet elämäntaparemontin ja saavutat tuloksia, jotka pysyvät?" -webbföreslag på torsdag 3.3.2022 kl. 15.00 (Föreslang på finska, läs mer här).


FiksuStartti 2.0 Webbträning 

Har du försökt komma i bra form, men det nya livet, ambitionen, konditionsträningen eller viktminskningsprojektet stöter alltid på hinder efter några veckor? 

Webbkursen FiksuStartti 2.0 har byggts som stöd för just en sådan situation. 

Med hjälp av webbkursen får du metoder för träning, näring och återhämtning, vilka har testats i verkliga livet tillsammans med våra kunder i över tio år. Du får tillgång till metoder som kan upprätthållas året runt utan orimlig ansträngning: målet är att vanor för välbefinnande automatiseras i din vardag precis som tandborstning! 

Som medlem i YTK-Föreningen får du webbkursen för 39 € (norm.. 79 €).  

Mer information om webbkursen och en länk för att lösa in kursen till förmånspris får du i OMA+. 

Webbkursen är endast tillgänglig på finska. 
Lös in förmånen på OMA+ ​​​​​​​


Hurdant skick för arbetslivet har du, Janni Hussi?

Janni Hussi, 30 år, har alltid haft många järn i elden och har det nu också. Hon är programvärd för såväl morgonradion, tv-serier som olika evenemang, är skådespelare i serien Syke, håller på att grunda ett nytt företag inom massagebranschen, är investerare ... och utöver allt detta är hon förstås en av Finlands största influerare med över 276 000 följare på Instagram. YTK-Föreningen hejdade Hussi och frågade i hurdant skick denna superaktiva kvinna är i början av året.


Kolla våra medlemmars tips om hur man håller skick för arbetslivet uppe!

"Jag har försökt att jag inte alltid är nåbar. Min fritid är min."

"Jag lugnar ner måndag förmiddagarna och fredag eftermiddagarna, så att jag kan börja och avrunda arbetsveckan i lugn och ro."

"Om någon ärende stressar, skriver jag ärendet upp. Om du vill, kan du riva pappret upp efteråt."


Är du arbetslivets kungfu mästare eller tänar du fortfarande på din arbetslivsbalans? 

Testa nu och delta i utlottningen!
I vårt lekfulla test kan du testa ditt skick för arbetslivet. Genom att delta kan du också vinna fina priser. Obs.: testet är endast på finska.

Linkki kyselyyn