Nyhetsbrev från YTK-Föreningen 19.8.2021

Lär dig något nytt!

Vart är du på väg i höst? För många människor innebär början av vardagen nya vindar, entusiasm och också lite spänning – kanske i arbetslivet, studier, hobbyer eller först i de egna tankarna. Å andra sidan för vardagen också med sig rutiner, som gör det roligt och tryggt att börja utveckla något nytt.

Den omtalade anpassningen till "det nya normala" kan dock fortfarande vara på gång och planer kan förändras snabbt. Att leva med ständig förändring och utveckling är lättare när kartan och koordinaterna är i ordning. Vi vill hjälpa dig vidare på din väg genom att tillhandahålla verktyg för att utveckla dig och din kompetens. Läs mer om aktuella medlemsförmåner i detta brev, så får du behändigt inspiration till något nytt i din vardag!

Med vänlig hälsning, Emmi från YTK-Föreningen


​​​​​​​Aktuellt


Synliggör din kompetens!

Välkommen tillsammans med oss 30.8 kl. 13 på webbevenemanget #UpptäckDittKunnande, där mer än 300 aktörer ge sina samlade tips på hur du kan synliggöra din kompetens! Evenemanget, som är öppet för alla, är en del av Sitras temavecka, där vi är med och stöttar människor att identifiera sin kompetens. Evenemanget hålls på finska (se mer på vår hemsida).

Vill du prova på att spara på elen? Nu är det möjligt igen!

Bli nu en av tusentals smarta sparare som deltar tillsammans i jakten på det bästa elavtalet! Tillsammans får vi de förmånligaste priserna, så även en liten elförbrukning spelar roll. I föregående omgång var det bästa budet 5,04 cent/kWh, vilket låg nästan 40 procent under marknadspriset vid den tidpunkten.


Tips för utveckling


Du som är chef, dra nytta av early bird-förmånen för coaching i ledarskapsdesign

Hjälp ditt team att lyckas! En sex veckors djupdykning i tjänande ledarskap är här igen. Medlemmarna i YTK-Föreningen får en rabatt på -20 % också på early bird-priser (500 euro + moms)! Förmånen finns att få också på arbetsgivarens bekostnad. Höstens kurser börjar 6.9, 4.10 och 1.11. Early bird i oktober, anmäl dig senast 20.8! Coaching hålls på finska.

Lär dig lätt Teams och förändringsledarskap på nätet

Gör höstens arbete smidigare och ta en titt på de mest aktuella frågorna i Online-utbildningsbiblioteket för arbetslivet: online-utbildningsbiblioteket erbjuder rikligt med utbildningsvideor också på svenska och engelska.

Förbered dig med lämplighetstester och titta på tips på självstudier

Vi sammanställde en praktisk lista över nättjänster för dig, så att du kan öva olika lämplighetstester för jobbsökning och bekanta dig med exempelfrågor och tips. Klicka här för tester! Behöver du fler verktyg för att utveckla din kompetens? Läs mer i vår blogg och kom ihåg att dra nytta av dina medlemsförmåner som stöder inlärning!

Linkki kyselyyn