Nyhetsbrev från YTK-Föreningen 16.1.2021

Ett nytt år, nya inspirerande medlemsförmåner

Bästa föreningsmedlem! Vi hjälper dig att ha framgång i arbetslivets svängar även det här året. Det nya året i ära sammanställde vi för våra medlemmar ett mångsidigt urval förmåner för att entusiasmera och inspirera. Studera medlemsförmånerna nedan. De sätter fart på ditt jobbsökande, din karriär, din kompetens eller ditt välbefinnande!

Iver inför det nya – och förändringar för en lång tid!


Webbinariet ger konkreta sätt att identifiera de egna utvecklingsmålen!

Vid det första webbinariet för året 27.1. sätter vi oss tillsammans med Paula Helle från Workday Designers in i att designa kunnandet och den ständiga inlärningen i ett arbetsliv, som förändras i tidigare oskådad takt. (Webbinariet hålls på finska)


En bättre ledarperson än förut? 

Vår samarbetspartner Workday Designers har byggt upp en praktisk TM-coatching för ledningsdesign, där man utnyttjar servicedesignens medel. Coatching för dem som leder personer i sitt arbete.

En sex veckors djupdykning i betjänande ledning börjar 15.3.2021. Som medlem i YTK -Föreningen får du nu en 20 procents rabatt på coatching i ledningsdesign. Ifall du utnyttjar förmånen före 31.1., får du rabatt också på det ännu gällande early bird –priset!

Obs! Kursen på finska.

Läs mera >>


Stöd för ditt välbefinnande: Keventäjät, Yogaia och olo.fit

Allt emellanåt förhör vi oss hos dig om, vilka nya förmåner och tjänster du skulle önska – det övergripande välbefinnandet kom senast särskilt fram i önskemålen och nu får vi igen låta dem gå i uppfyllelse.

Favoriten i årets början: Keventäjät! (För viktminskning!)

Som medlem i Föreningen får du 20 % rabatt på ett halvt års och ett års medlemskap i Keventäjät och Kotitreeni (Tjänsten på finska)

Motionärens pålitliga vän: Yogaia

Föreningens medlemmar erbjuds nu en toppenförmån, den finländska tjänsten Yogaia: 6 mån. abonnemang till halva priset, dvs. 44,97 € (normalt 89,93 €). I Yogaias urval finns det över ett hundra nya timmar varje vecka. Välj den bästa grenen för varje dag: yoga, pilates, core, stretching, meditation eller kettlebell!

Obs! Abonnemaget fortlöper till normalt pris efter att erbjudandets period gått ut, om inte abonnemangen ändras eller avbeställs förrän det gått ut.

Obs! Tjänsten även på engelska!

Mångsidigt utbud för motionärer på många nivåer: olo.fit

För Föreningens medlemmar ett halvt års medlemskap i olo.fit till priset 50,70 € (normalt 101,40 €, rabatt 50 %)

(Lås mera på den finskspråkiga sajten)


Linkki kyselyyn