Nyhetsbrev från YTK-Föreningen 13.1.2022

Följ med, låt oss komma i skick för arbetslivet tillsammans!

Återhämtning, sömn, stresshantering, måltider och näring, bantning, aktiv vardag, ändrad livsstil, anvisningar för träning ... allt det här finns i spetsen för de mest intressanta temana om välbefinnande enligt vår förfrågan bland medlemmarna. I år får vi återigen förverkliga önskemål och ge våra medlemmar en unik möjlighet att komma i skick för arbetslivet, #työelämäkuntoon2022!

Kom med oss och gör en vana av rutiner som hjälper dig till en varaktig förändring och att må bättre på såväl jobbet som fritiden. Här finns några enkla steg i #työelämäkuntoon2022:

  1. Förstå – hälsoundersökning Puhti – 20 % t.o.m. 31.1. (på finska)
  2. Lär dig – Delta gratis i föreläsningar Optimal Performance av Joni och Kaisa Jaakkola. (Föreläsningar på finska). Läs mer på vår finskspråkiga webbsida.
  3. Skapa vanor - Se alla medlemsförmåner för välbefinnande här

Anmäl dig nu:

Hörnstenar i sömn och återhämtning – webbföreläsning 20.1.2022 kl. 9 (Föreläsning på finska, läs mer här)


Hurdant skick för arbetslivet har du, Janni Hussi?

Janni Hussi, 30 år, har alltid haft många järn i elden och har det nu också. Hon är programvärd för såväl morgonradion, tv-serier som olika evenemang, är skådespelare i serien Syke, håller på att grunda ett nytt företag inom massagebranschen, är investerare ... och utöver allt detta är hon förstås en av Finlands största influerare med över 276 000 följare på Instagram. YTK-Föreningen hejdade Hussi och frågade i hurdant skick denna superaktiva kvinna är i början av året.

Fortsätta läsa här


Linkki kyselyyn