Nyhetsbrev från YTK-Föreningen 11.6.2021

Viktiga arbetslivsfärdigheter – för Dig som är medlem

Den blomster tid nu kommer har klingat ut och studenterna har fått sina mössor, men lärandet fortgår. Att lära sig nytt behöver dock inte betyda att man sitter vid sitt skrivbord med rynkad panna. Varför inte ha samma avslappnade attityd till lärandet som till semestern? Börja med att titta på idéerna och medlemsförmånerna i det här brevet. Med hjälp av dem kan du ligga på bryggan med hörlurarna på samtidigt som du lär dig något nytt. Eller följa med en videokurs från soffan om det regnar.


Vi önskar dig en avslappnad och inspirerande sommar,

YTK-föreningens gäng


Aktuellt


Vad är ett onlineutbildningsbibliotek för arbetslivet? Läs den korta introduktionen och pröva på den nya medlemsförmånen!

Du kanske har lagt märke till din nya medlemsförmån, onlineutbildningsbiblioteket, men har ännu inte börjat använda den. Du kanske redan har registrerat dig, men har ändå inte använt tjänsten så mycket. Eller kanske du vill få tips om nästa utbildning?

Nästa vecka, 15.6 och 18.6, kommer vi att kort presentera tjänsten tillsammans med tjänsteleverantören Eduhouse, samt berätta om tjänstens funktioner och innehåll. Välj ett tema som intresserar dig och anmäl dig! Presentationerna spelas in och kommer senare att finnas tillgängliga i medlemmarnas OMA+-tjänst.

Presentationerna hålls på finska, men det finns många videor på svenska i tjänstet också.

Utveckla ditt chefskap genom att delta i kursen Johtamismuotoilu (på finska). – Early bird-förmån för den som är snabb!

Den sex veckor långa djupdykningen i tjänande ledarskap börjar igen på hösten! Vi erbjuder dig 20 % rabatt på kursen Johtamismuotoilu – även på early bird-priset (549 euro + moms). Höstens kurser börjar 6.9, 4.10 och 1.11.2021.

Kursen hålls på finska.


Tips för arbetslivsfärdigheter


Se våra tips för självstudier om du vill utveckla din kompetens även på sommaren!

I takt med att arbetslivet förändras, förändras också kraven och därmed kompetensbehoven. Det är viktigt för både arbetstagare och arbetssökande att upprätthålla det egna kunnandet.

I vår blogg hittar du tips på hur du enkelt kan bedriva självstudier och utveckla ditt kunnande med hjälp av våra medlemsförmåner!

Studera genom att spela roliga spel!

Pröva applikationen WordDive för att lära dig ett helt nytt språk eller för att lyfta dina språkkunskaper till en ny nivå. Appen är AI-baserad och prisbelönt. Med den kan du snabbt lära dig praktiska språkkunskaper.

Det går faktiskt att få jobb via Linkedin

Linkedin är inte bara ett verktyg för att nätverka, utan lämpar sig också utmärkt för att söka jobb. Våra medlemmar kommer ofta med önskemål och frågor om kurser i Linkedin. Ta en titt på vårt Linkedin-utbildningspaket och delta i utmaningen #profiilihaaste!

Läs berättelsen om hur Tanja och Mirva fick jobb via Linkedin!

Linkki kyselyyn