Nyhetsbrev från YTK-Föreningen 1.12.2021

Juletiden är både speciell och mysig, men tillika kan den vara full av stress och brådska! Därför har vi velat påminna dig om våra fantastiska förmåner och rabatter som du kan dra nytta av som vår medlem. I det här brevet har vi samlat några av våra medlemsförmåner som vi tänkte att du skulle kunna ha nytta av nu under julsäsongen. Varsågod!

Vi sparade tusentals euro åt dig till julstrumpan!

Julen närmar sig – har du redan skrivit en önskelista till tomten? Om inte, ingen fara, vi sammanställde några trevliga och användbara tips på medlemsförmåner värda tusentals euro till din julstrumpa som du bör utnyttja direkt!


Utnyttja din nya medlemsförmån: 15 % vid biluthyrning för vinterns semesterresor

Planerar du redan en jul get-away eller vintersemester? Åk på en säker och ansvarsfull semester med hyrbil och utnyttja din nya 15 procents medlemsförmån på Green Motions hyrbilar i Finland. Störst förmån får du om du gör bokningen i god tid – så handla genast!

Spara på elkostnaderna, konkurrensutsätt tillsammans!

Marknadspriserna på el är höga, men med gemensam konkurrensutsättning kan du fortfarande göra betydande besparingar - upp till 25%! Läs mer - den nya rundan av tävlingen kommer att vara öppen fram till 15.1.2022!

Ho hoho hotel semester

Som medlem i YTK-Föreningen kan du boka hotellrum och spa-semestrar med rabatter upp till -15 % och -20 %. Dra nytta av förmånen och lägg till lite vardagslyx i julklappssäcken. Bekanta dig med de olika hotellen och span på vår hemsida och boka din resa redan nu!


“Så att det inte skulle vara så trist att gå till jobbet varje morgon” – Vi beviljade 12 stipendier för karriärträning till medlemmar i olika situationer i arbetslivet

"Jag behöver vind i seglen!" och "Jag sitter fast i min karriär.", berättar våra medlemmar i sina ansökningar om stipendium för karriärträning. Vi fick in nästan 600 ansökningar, varav en panel av influerare i sociala medier valde ut 12 medlemmar som beviljades ett stipendium värt 500 euro för att förverkliga drömmar om en ny karriär. Läs mer om hur vinnarna tänker använda stipendiet!

Linkki kyselyyn