Nyhetsbrev från YTK 15.3.2019

Har du redan bekantat dig med  tjänsten OMA+ ?

I YTK-Föreningens tjänst OMA+ kan du bl.a. titta på anvisningarna för att utnyttja medlemsförmånerna samt uppdatera dina kontaktuppgifter så de är à jour. För att logga in behöver du ditt medlemsnummer i YTK-Föreningen (titta från nyhetsbrevet). Närmare anvisningar för att logga in får du i vår webbtjänst.


Gratis medlemskap för studerande

Har du i din närmaste krets unga studerande, som håller på att ta stegen ut mot arbetslivet? Medlemskapet gratis för studerande  erbjuder alla YTK-Föreningens medlemsförmåner avgiftsfritt samt ger viktig vägkost för det framtida arbetslivet.


Nytt! Nu får du hos CWT Kaleva Travel Finnair Plus -poäng

Hos CWT Kaleva Travel Finnair Plus -poäng via kuntjänsten för resepaket som du köper  efter 1.1.2019 och för för minst fem dygn långa kryssningar. För varje euro som du spenderar får du en poäng.

Beställ nyhetsbrevet och du kan vinna 50 000 Finnair Plus -poäng!

Beställ CWT Kaleva Travels nyhetsbrev och du kan vinna före 30.4.2019 och du kan vinna 50 000 poäng på ditt  Finnair Plus -konto.


Upp till -20 % rabatt på OP:s försäkringar

Utöver de försäkringar som ingår i medlemsavgifterna får du som medlemsförmån i YTK-Föreningen upp till -20 % rabatt på OP:s försäkringar. Förmånen gäller bl.a. kaskoförsäkringar för bilen samt hem- och hälsoförsäkringar och fortlöpande reseförsäkringar.


​​​​​​​Kom ihåg att dra nytta av en komplett medlems förmåner:

Som medlem i YTK-Föreningen har du till ditt förfogande olika slags försäkringar för arbete och fritid samt förmåner och rabatter som erbjuds av samarbetspartnerna. Lämna inte förmånerna oanvända!

Linkki kyselyyn