Nyhetsbrev 29.10.2022

Du kan ännu få plats på kostnadsfria webbinarier!

Enligt våra medlemmars önskemål har vi i år också satsat på bättre arbetsvillkor genom att erbjuda medlemsförmåner som hjälper dig att hålla dig på alerten i arbetslivet. I webbinarierna som leds av Kaisa och Joni Jaakkola, pionjärer inom välbefinnandecoachningen Optimal Performance, lär du dig hur du får mer energi, resurser och energi i vardagen.

Anmäl dig nu till Kaisas sista webbinarier:

  • Flexibelt förhållande till det egna välbefinnandet tors 10 november kl. 9
    Kost, bakslag, hållningsövning, glömska osv. – Låter det bekant? Det svartvita tänkesättet om välbefinnande fungerar inte för många. I webbinariet lär du dig flexibel handlingskraft och klokare sätt att förbättra ditt eget välbefinnande.
  • Upprätthålla hållbar förändring ons 23 november kl. 15
    För att skapa nya vanor och hålla motivationen uppe är det viktigt att förändringarna går i samma riktning som dina värderingar. Du kommer att lära dig att ha välbefinnande i åtanke året runt - med lite bättre åtgärder!

Titta på webbinarieinspelningarna i OMA+

Inspelningarna av alla webbinarier som redan hållits kommer att finnas tillgängliga i OMA+ fram till slutet av år 2022. Kom också ihåg din medlemsförmån som gäller Jonis kurs FiksuStartti 2.0!


Dra nytta av de kostnadsfria onlineutbildningarna och delta i utlottningen!

Dra nytta av tusentals utbildningar för att utveckla ditt arbetsliv och dina färdigheter i jobbsökning genom Eduhouse-tjänsten, som ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap (värde 147 €/månad). Där hittar du också Kaisa och Joni Jaakkolas utbildning Energi från livsstilen och inspelningen av vår enormt populära 4TSummit-evenemang – Känslor, färdigheter, arbetsliv, framtid (på finska Tunteet, taidot, työelämä, tulevaisuus).

När du registrerar dig som användare av webbutbildningsbiblioteket via OMA+ -tjänsten senast den 31.10.2022, deltar du i utlottningen av ett Superpresentkort från GoGift värt 100 € (2 st.).


Utnyttja också dessa #työelämäkuntoon2022 -medlemsförmåner:

  • Alma Talent – böcker som stöder arbetslivsfärdigheter och välbefinnande 9 €/månad (värde 19,90 €/månad) 
  • Yogaia - gratis friskvårdsprogram och videor 
  • Ceesto – gratis mindfulnesskurser

Välmående i arbetslivet också för kompisen!

YTK:s fullvärdiga medlemmar får YTK-Föreningens förmåner och stöd för arbete och fritid för endast 22 euro per år.

Linkki kyselyyn