Nu kan sommaren börja!

Behöver du en hotell- eller spa-semester? Skulle du kanske åka på en resa på egen hand på ett ansvarsfullt sätt i en hyrbil? Eller väntar du bara på att du inte behöver göra någonting, inte gå någonstans och du kan lyssna på eller läsa en ny bok och bara koppla av i hängmattan? Kom ihåg att ditt medlemskap innehåller ett brett utbud av smarta medlemsförmåner som gör att du enkelt och förmånligt kommer i sommar- och semesterstämning!

En bra och förmånlig semester i kvalitetshotell och spa ​​​​​​​

Unna dig en skön semester på till exempel ett spa i Ikalis, Nådendal eller Runsala, eller lite lyx på Kämp Collection-hotellen i Helsingfors. Om du inte ännu har upplevt den magiska sommaren i Lappland, ska du bekanta dig med Santa's Hotels-hotellen mitt i den fantastiska naturen i norr! 

Res tryggt och ansvarsfullt med en hyrbil

Funderar du kanske på kostnaderna och miljöpåverkan för en egen bil? Åk på en trygg resa med låga utsläpp med en Green Motion-hyrbil och utnyttja din nya medlemsförmån på -15 % rabatt på dagens priser i Finland. Du får den största förmånen när du bokar i god tid.

Nytt att läsa och lyssna på!

På sommaren hinner du säkert läsa och lyssna på de böcker på läslistan som du ännu inte har avslutat! Tja, kanske inte riktigt – men prova Alma Talent Kirjat-appen till medlemspriset 9 euro/månad! Där hittar du ett brett utbud böcker som stödjer både ditt välbefinnande och dina arbetslivsrelaterade färdigheter. Dessutom får du 20 % rabatt på alla tryckta böcker från nätbutiken.

Försäkring mot fritidsskador

När solen bränner på asfalten och farten ökar, kom ihåg att du har en fritidsolycksfallsförsäkring som gäller över hela världen!

Roligare när man är två - rekommendera medlemsförmånerna till din reskompis!

YTK:s medlemmar får YTK-Föreningens förmåner och stöd för arbetet för endast 22 euro per år.

Linkki kyselyyn