Nyhetsbrev 17.4.2023

Vårens webbinarier:

Inflationen skrämmer inte när hörnstenarna i ekonomin är i skick

Hur kan du förbereda dig inför framtiden genom att balansera kostnader och utgifter? Sparar du pengar i madrassen och skulle du vilja prova på att investera?

Välkommen till vårens webbinarier för att lära dig mer om att hantera din egen ekonomi! Webbinarierna ger dig också aktuell information om den ekonomiska situationen i hushållen.  

Talaren är Hannu Nummiaro, ekonom på LokalTapiola, som bland annat publicerar en ekonomi och förmögenhetsöversikt som fokuserar på Finlands ekonomi, hushåll och placeringar. I samband med att du registrerar dig kan du också ställa din egen fråga till Hannu i förväg. 

Ons 19.4. kl. 9–10 Hörnstenarna för att hantera din egen ekonomi

Är vardagsbudgeten stram och väntan på nästa lönedag lång? Under webbinariet får du höra hur du kan och borde hantera din egen ekonomi. Du får också praktiska råd om hur du balanserar och budgeterar din ekonomi.

Ons 3.5. kl 1112 Kom igång med att investera

Var och hur ska du börja när du har blivit intresserad av att investera? Med tipsen från webbinariet kommer du igång och lär dig hur du sparar genom att investera.

Omfattande försäkringar ger dig trygghet i arbetet och på fritiden

Vi finns till för att hjälpa dig när det händer i livet. Som komplett medlem i YTK har du tillgång till LokalTapiolas omfattande försäkringspaket. I helheten ingår olycksfallsförsäkring för fritiden, rättsskyddsförsäkring samt professionell ansvars- och rättsskyddsförsäkring.

Linkki kyselyyn