Nyhetsbrev 10.8.2023

4T Summit 6.9.2023 - Anmäl dig till det kostnadsfria online-eventet!

Förra höstens superpopulära 4T Summit är tillbaka med nytt och aktuellt innehåll! Kom och lär dig hur du kan utveckla den viktigaste av dina framtida arbetslivsfärdigheter - att hitta alternativ. Turbulensen i arbetslivet är pågående, och det är det som gör detta till den bästa tiden för oss som individer! (Endast på finska)

Läs mer!

Registrera dig som användare i online-utbildningsbiblioteket och vinn ett presentkort värt 100 €

Ditt medlemskap inkluderar en toppförmån som ger dig tillgång till tusentals online-utbildningar för att utveckla din kompetens!

Bland alla som har registrerat sig som användare i online-utbildningsbiblioteket mellan 9.8.-17.9.2023 lottar vi ut 5 st. presentkort till Verkkokauppa.com värda 100 euro, med vilka du kan köpa till exempel högkvalitativ utrustning för distansstudier!

Gör så här:

  1. Logga in på OMA+ och klicka på Webbinarier och utbildningar.

    ​​​​​​​Obs! Avsnittet visas inte om du valt svenska eller engelska som språk. Välj först finska som språk, klicka därefter på Webinaarit ja koulutukset, och välj sedan svenska eller engelska som språk igen.
  2. Markera samtyckesrutan för att aktivera registreringslänken och du kan gå till Eduhouses webbplats för att slutföra din registrering kostnadsfritt
  3. Bekräfta din registrering via det e-postmeddelande som skickas av Eduhouse - och så är du igång!
    ​​​​​​​Så här! Du har nu tillgång till online-utbildningsbiblioteket!

Alla registreringar som görs under kampanjperioden ingår automatiskt i utlottningen. Vi genomför utlottningen genast efter kampanjperiodens slut och kontaktar vinnarna (5 st.) via den e-postadress som uppgetts i YTK Arbetsliv rf:s medlemsuppgifter senast 20.9.2023. Regler för utlottningen.

Kompletta medlemmar i YTK har "en enorm ekonomisk fördel" - "Jag förväntade mig inte ett så högkvalitativt och omfattande kursutbud"

Alla kompletta medlemmar i YTK har fri tillgång till Eduhouses omfattande online-utbildningsbibliotek. Det används mest för att fördjupa sina kunskaper och lära sig nya saker. Utbildningskursernas kvalitet och variation får nästan endast beröm i medlemsundersökningen.

Genom medlemsundersökningen kontaktade vi Harri och Anna för att berätta mer om hur de har använt sina medlemsförmåner.

Känner du till dina rättigheter när det gäller lön? Inte ens din arbetsgivare vet alltid, så du bör vara försiktig!

YTK Arbetslivs Lakikaveri, som är tillgänglig för medlemmar har avslöjat att det råder stor förvirring kring lönefrågor för både arbetstagare och arbetsgivare. Anställda kan ha fått för lite betalt eller inte fått sina bonusar. Arbetsgivarna är inte heller alltid medvetna om lönepraxis, så det är viktigt att vara vaksam.

Dra nytta av din nya hotellrabatt i Vierumäki

Gå på en aktiv semester eller koppla av i Vierumäki! Som komplett medlem i YTK får du nu -15% rabatt på dagspriset för boende. Du kan välja mellan tre olika hotell.
​​​​​​​
Du hittar mer information och din förmånskod i OMA+-tjänsten.

Linkki kyselyyn