Nya förmåner för kompletta medlemmar

Du kommer väl ihåg att du, då du hör till kassan, dessutom kan vara medlem i YTK -Föreningen. Om du ännu inte är det, anslut dig nu! Du får rättsskydd och rådgivning i anställningsförhållandet samt kännbara extra förmåner såväl i försäkringar, jobbsökandet, för att utveckla dig själv som även för fritiden. Läs mera om de aktuella förmånerna för en komplett medlem!

Vi vill bistå dig för att lyckas i arbetslivets svängar. Därför utvecklar vi kontinuerligt YTK -Föreningens tjänster att motsvara våra medlemmars önskemål och behov samt för att medföra mera stöd och trygghet. Utöver rättsskyddet och rådgivningen för anställningsförhållandet får de kompletta medlemmarna förmåner i form av försäkringar, utbildningar, webbinarier och webbkurser (på finska) samt andra samarbetsparters förmåner såväl för arbetslivet som fritiden.

Bekanta dig med de nya medlemsförmånerna

  • Koppla från vardagen på Hotell Helka och far på en höstresa till Helsingfors!
    Nu lönar det sig att satsa på att turista i hemlandet. I huvudstaden  finns det valfrihet så det förslår och det är lätt att genomföra en minisemester i trygghet. Läs mera!
  • Vill du nätverka och utbyta erfarenheter med andra i anslutning till arbetet, jobbsökandet eller exempelvis utbildning?
    ​​​​​​Kom med i den nya gruppen Virittämö som ger arbetslivet en ny nyans på Facebook!

Mera information om de andra förmånerna

Linkki kyselyyn