Mazhr och YTK-Föreningen – tillsammans mot ett lyckligare (arbets)liv

Mazhr och YTK-Föreningen inledde ett samarbete på hösten 2019.

YTK-Föreningen vill hjälpa sina medlemmar med att lyckas i arbetslivets svängningar, och av den anledningen började man samarbeta med Mazhr. Målet för samarbetet är att erbjuda medlemmarna i YTK-Föreningen ett verktyg, med vars hjälp man kan öka förståelsen för de egna yrkesfärdigheterna, motivationen och värdena, samt för att förbättra förutsättningarna för jobbsökandet. 

"YTK-Föreningens uppgift är att komma med trygghet och stöd för medlemmarnas arbetskarriär oberoende av bransch. Vi vill erbjuda våra medlemmar utmärkta möjligheter att förbättra förutsättningarna för deras jobbsökande. Mazhrs tjänster stöder våra målsättningar och därför tycker vi att det är fint att inleda ett samarbete med dem”, säger marknadschef Anne Rautu hos YTK-Föreningen.

"Hos YTK-Föreningen förstår man det föränderliga arbetslivet och dess verkningar för medlemmarna. De utvecklar aktivt sina tjänster med en inställning som det anstår den ledande på marknaden, och dess medlemmar får i själva verket njuta av helt exceptionellt goda förmåner. Det har varit fantastiskt att se hur man i arbetet inom YTK-Föreningen har fokuserat på att varje enskild medlem i föreningen mår bra. De är för oss en synnerligen attraktiv och strategisk samarbetspartner, för även vår mission är att bygga upp ett bättre arbetsliv för alla och envar”, säger verkställande direktör Anja Kahti hos Mazhr Oy.

Linkki kyselyyn