vintersemester

Kom ihåg dina uppiggande medlemsförmåner till stöd för välbefinnandet också under din vintersemester!

Ditt medlemskap inkluderar ett omfattande och mångsidigt utbud av medlemsförmåner som gör det enkelt och förmånligt att koppla av – så kom ihåg att utnyttja förmånerna både på semestern och i vardagen! Är du i behov av en liten hotell- eller spasemester eller behöver du ny motivation för att förbättra din hälsa? Se vad vi erbjuder för att skämma bort dig på hotell och spa, för motion och välbefinnande samt ansvarsfull turism!

Vi utvecklar ständigt våra medlemsförmåner att bättre uppfylla våra medlemmars behov och önskemål. På senare tid har vi kunnat erbjuda så mycket allt möjligt nytt, användbart och trevligt, att vi satte ihop en aktuell minneslista till dig med dina många värdefulla förmåner som automatiskt ingår i din medlemsavgift.

Bättre välbefinnande för dig och dina närstående

Energi och välbefinnande från kvalitetshotell och spa till förmånliga priser

Vi vill hjälpa dig att ta hand om ditt välbefinnande som helhet, så att du orkar bättre både på jobbet och på fritiden. Så när du planerar semestrar eller affärsresor, kom ihåg att du har medlemsförmåner på span och hotell runt om i Finland! Skulle det passa med en liten paus i vardagen till exempel på Ikaalinen Spa? Eller skulle du vara intresserad av en stadssemester på ett Kämp Collection-lyxhotell i Helsingfors? Eller vill du njuta av vintern, naturen och lugnet i Lappland i ett hotell i Santa’s Hotels-kedjan eller i Ylläs?​​​​​​​

Njut av vintern och semestern - utnyttja dina medlemsförmåner nu!

Ta hand om din kropp och själ!

Ta hand om välbefinnandet för både kropp och själ, så håller du dig i bättre form och bibehåller balansen i livets olika skeden, även mitt i utmaningarna! På begäran av våra medlemmar har vi i år satsat särskilt på nya förmåner som stödjer välbefinnandet, som gör det enkelt att förbättra konditionen för arbetslivet och ger tillräckligt med energi även för annat. Så utnyttja dina kostnadsfria träningsförmåner var och när som helst, såsom Sportive ljudträningarna och Yogaia wellness-videorna, samt mindfulness-kurserna för att stödja medvetenhet och avslappning!​​​​​​​

Bättre kondition, ett piggare sinne och rätt kost får dig att må bättre både på fritiden och på jobbet.

Du hinner ännu: Testa kostnadsfria Sportive ljudträningar under februari!

Sportives underbara kostnadsfria ljudträningar omfattar mångsidiga träningar av varierande längd för traditionella grenar såsom löpning, stavgång, muskelkondition, sinnes- och kroppsvård, motivationsträning och cykling – du kan göra dom alla när som helst och var som helst. Testa till exempel YTK-Föreningens egna effektiva träningar, såsom Hiki pintaan-promenaden eller svettgympan Tabata HIIT! 

När du registrerat dig i Sportive, kan du utnyttja alla ljudträningarna kostnadsfritt till och med slutet av februari 2022. Sportive finns som app för både iOS-enheter och Android.

Enligt våra medlemmars önskemål har vi i år särskilt satsat på nya välfärdsförmåner som gör det enkelt att förbättra arbetslivet så att det blir energi över till annat också.

Res tryggt och ansvarsfullt med en hyrbil

Skulle du helst åka på en resa utan att behöva oroa dig för tåg- eller busstidtabeller och trånga transportmedel? Eller är du betänksam när det gäller kostnaderna och miljöpåverkan av en egen bil? Åk iväg på en trygg resa med låga utsläpp med en Green Motion-hyrbil och utnyttja din nya medlemsförmån på -15 % rabatt på dagens priser i Finland. Den största förmånen får du när du gör bokningen i god tid – så handla genast!

Dra nytta av en miljövänlig biluthyrning under vintersemestern också!

Allt detta och mycket mer för endast 22 euro per år

Om du inte är medlem ännu, gå med nu!

Medlemskapet i YTK-Föreningen inkluderar en jurists rådgivning om anställningsförhållandet, en professionell ansvars- och rättsskyddsförsäkring och en olycksfallsförsäkring för fritiden. Dessutom får du massor av medlemsförmåner för jobbsökning och karriär, kompetensutveckling, välbefinnandet och resor samt andra besparingar i vardagen!

Linkki kyselyyn