För mer välbefinnande, kolla in våra tips!

Tänk på att ditt medlemskap också omfattar ett antal medlemsförmåner till stöd för ditt välbefinnande! Det finns ett mångsidigt utbud av tjänster för en välmående kropp och själ. Vi erbjuder till exempel våra medlemmar alla Yuogaias online träningspass till halva priset! Läs mer om hur du ökar välbefinnandet flexibelt och enkelt – oavsett om du är på semester eller på jobbet!

Hur kan man förbättra sitt välbefinnande?

Att förbättra sitt eget välbefinnande kan ibland verka utmanande, men små förändringar har ofta stor inverkan. Sitt alltså inte och vänta på den stund då du har energi och motivation för en stor förändring. Det viktigaste är att du börjar på ett sätt och i en takt som passar dig - då blir det lättare att fortsätta!

  • Börja med en liten och för dig lämplig avslappnings-, motions- eller meditationsstund. Vad känns lagom för just dig just nu? Många bäckar små blir en stor å och du märker kanske hur din motivation växer.
  • Sträva efter att regelbundet lägga till bara en liten stund i din dag eller vecka. Du kopplar effektivt av från vardagsbrådskan med exempelvis yoga, meditation eller medveten närvaro.
  • Kombinera dina övningar med dina övriga rutiner. Genomförandet blir enklare och du kommer bättre ihåg det när du kopplar ihop din stund av välbefinnande med övriga rutiner exempelvis under pausen, morgon- eller kvällssysslorna.

Visa tålamod mot dig själv, också en liten förändring kan ha stor effekt och du behöver inte göra allting genast.

Medlemsförmån -50 % (normalpris 89,94 €)

Yogaias mångsidiga timmar för sinnes- och kroppsvård finns där du är – flexibelt online på finska och engelska. Med Yogaia kan du skapa en rutin för att förbättra ditt allmänna välbefinnande och din kondition. Hos Yogaia hittar du ett lämpligt träningspass för både lugn och hård träning. Pröva på 10-60 minuter långa yoga-, tränings- och meditationslektioner!

Linkki kyselyyn