Fakturering i YTK-Föreningen 2022

Dina medlemsförmåner blir betydligt fler år 2022

År 2022 finns vi som stöd och trygghet för dig med en årsavgift på 22 euro. Medlemsavgiften stiger med 4 euro, men samtidigt får du en betydande extra trygghet i tjänsten Lakikaveri och andra nya förmåner som är gratis. År 2022 kommer att bli ett mångsidigt och inspirerande år för medlemmarna i YTK-Föreningen. Förutom att du får en betydelsefull extra förmån i arbetsrättsliga tjänster, satsar vi också på just din energi. Så håll dig uppdaterad!

Den största förnyelsen i YTK-Föreningens historia kommer att vara tjänsten Lakikaveri som erbjuds medlemmarna i YTK-Föreningen från och med början av nästa år. Som medlem har du redan tidigare fått snabb hjälp vid problem i arbetsförhållande av en jurist per telefon. Nu utvidgas tjänsten till att även omfatta utredningskostnader vid användning av jurist vid problem i arbetsförhållande. Du får alltså en jurist som hjälper dig i ditt ärende utan några extra kostnader, endast för medlemsavgiften. Vi har testat tjänsten under år 2021 och responsen har varit utmärkt. Det här är precis vad ni har saknat! 


Medlemsavgifterna skickas i januari

Du får fakturan för YTK-Föreningens medlemsavgift för nästa år i januari. Se OMA+ tjänsten för att kontrollera att dina adressuppgifter är uppdaterade.

Kontrollera att e-postadressen och telefonnumret som du har meddelat oss är uppdaterade. Så får du förstahandsinformation om medlemskap och förmåner som förnyas.


Beställ en e-faktura så kan du delta i utlottningen av ett presentkort på 100 €!

Nu är en utmärkt tidpunkt att gå över till e-faktura! Vi lottar ut 5 GoGift-presentkort bland alla som har lämnat fullmakt för e-faktura under november. Så gå alltså direkt till OMA+ och se till att ditt faktureringssätt är e-faktura.

Dragningen sker den 15 december bland alla som föreslagit e-faktura och de som deltagit i den separata utlottningslänken.


Varför får jag separata meddelanden från YTK-Föreningen?

Du kan gå med i YTK-Föreningen som erbjuder extra tjänster för arbetslivet endast om du också är medlem i Allmänna arbetslöshetskassan YTK. Kassan och föreningen är dock väldigt olika aktörer. Kassan utför en offentlig uppgift, dvs. betalar inkomstrelaterade förmåner. Föreningen å sin sida utvecklar, producerar och erbjuder sina medlemmar många slags tjänster som är användbara i arbetslivet. Därför får du alltså även separat post från oss. Vi hoppas att du är nöjd med ditt medlemskap i båda YTK-organisationerna! 


Varje dag är föreningens standardförmåner din trygghet!


Linkki kyselyyn