Ditt medlemskap är nu tusen gånger bättre!

Det här är inget aprilskämt, utan en strålande nyhet för våra medlemmar! Som medlem i YTK-Föreningen får du en fantastisk ny medlemsförmån från och med början av april! Vi har förhandlat med Accountor Eduhouses och våra medlemmar har nu tillgång till deras bibliotek med onlineutbildningar. Biblioteket innehåller tusentals kurser som vi nu erbjuder som medlemsförmån.

Tjänsten kostar normalt 109 euro/mån., men som medlem får du gratis tillgång till den. 

Onlineutbildningarna omfattar ett brett utbud av kurser som hålls av experter och som behandlar aktuella, praktiska och viktiga ämnen inom arbetslivet. 

För att göra det så enkelt som möjligt att komma igång valde vi ett startpaket för dig med de kurser som är mest efterfrågade av våra medlemmar. Där hittar du kurser i t.ex. O365-programmen Excel, Word, Outlook, Teams, kurser i HR, ledarskap, löne- och ekonomihantering, samt uppdateringar i aktuella frågor gällande arbetsrätt och juridik. Även kurser för att upprätthålla PHT- och EBR (KLT)-kompetenser ingår. 

Och det finns mer! Vilken fortbildning du än har i åtanke, kommer du långt i arbetslivet med den expertis som kurserna erbjuder! Gå till sidan för att hitta den information som du behöver just nu.

Via OMA+-tjänsten kan du genast gå in på onlinebibliotekets webbinarier och utbildningar. Nyttigt och inspirerande lärande!

Linkki kyselyyn