Den nya medlemsförmånen utökar utbildningsmöjligheterna för våra medlemmar tusenfalt

Kontinuerligt lärande och utveckling av den egna kompetensen värderas högt på arbetsmarknaden. I och med den nya förmånen kan våra medlemmar utbilda sig enkelt och flexibelt. Online-utbildningsbiblioteket för arbetslivet, som lanserades i samarbete med Accountor Eduhouse, har ett brett utbud av onlinekurser som hålls av experter och som behandlar aktuella och praktiska ämnen inom arbetslivet. Gratis för våra medlemmar!

"Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra medlemmar denna unika förmån. Vi tror att var och en av oss vill upprätthålla sin egen kompetens på bästa möjliga sätt, och nu kan vi erbjuda våra medlemmar utbildning som verktyg”, säger Ilona Kangas, direktör för YTK-föreningen. “Våra medlemmar har önskat sig möjligheter till kompetensutveckling och nu erbjuds de tusenfalt, fortsätter Mirva Puranen, utvecklingschef och samarbetsansvarig vid föreningen.

Vi hoppas att den omfattning och expertis som tjänsten erbjuder hjälper våra medlemmar att klara sig i arbetslivet och att de får uppleva känslan av att lyckas. “I dagens läge är det många som utbildar sig också på fritiden, för att i egen takt och när det passar dem bäst till exempel hämta den senaste kunskapen inom sin egen bransch. Online-utbildningsbiblioteket möjliggör detta på ett utmärkt sätt”, säger Puranen.

Biblioteket innehåller ett brett utbud av utbildningar, uppdateringar i aktuella frågor, studieinnehåll och inspiration. “Jag tror att åtminstone de praktiska O365-kurserna kommer att vara populära, liksom kurser i ledarskap eller självledarskap, eller kurser som anknyter till CGR-examen”, fortsätter Puranen.

“Det glädjer oss att vi kan utvidga våra tjänster till YTK-föreningens medlemmar”, säger Jukka Vento, vd för Accountor Eduhouse. “Smarta inlärningslösningar har upplevt ett enormt uppsving i och med coronakrisen, och jag tror att vi tack vare vårt utmärkta utbildningsinnehåll har en möjlighet att nå ut till en allt större publik genom YTK-föreningen”.

Vi hoppas att tusentals aktiva användare ska börja använda tjänsten! Tjänsten är tillgänglig i YTK-föreningens tjänst OMA+ sedan början av april.

#koulutus #utbildning #työelämä #arbetslivet #työmarkkinat #ytkyhdistys #osaamisenkehittäminen #kompetensutveckling​​​​​​​

Linkki kyselyyn