Brev till komplett medlem 30.11.2018

Året går småningom mot sitt slut och redan i det här skedet får jag tacka dig för ditt medlemskap i YTK-Föreningen. Vi är redan över 165 000.

Det stora antalet medlemmar hjälper oss att utveckla nya förmåner och tjänster. Med tanke på villkoren för försäkringsprodukterna var året 2018 betydelsefullt, då vi kunde erbjuda medlemmarna en mer täckande trygghet i fråga om rättsskydds- och olycksfallsförsäkringen för fritiden. En helt ny försäkring har detta år varit den professionella ansvarsförsäkringen. Den för medlemmarna kostnadsfria juridiska rådgivningen för anställningsförhållandet  har under detta år redan utnyttjats av rejält över 10 000 medlemmar.

Besök och studera vår nypublicerade tjänst OMA+  för medlemmarna. Samtidigt som du studerar alla dina förmåner, så förvissa dig om att dina kontaktuppgifter är uppdaterade. Medlemsavgiften för nästa år är fortfarande  18 euro och du får fakturan på det i januari. Om du ännu inte fär en e-faktura, så gör en fullmakt för oss i din egen nätbank. De specificerade uppgifterna som behövs för faktureringssättet och bemyndigandet för e-fakturan hittar du i tjänsten Oma+ .

Vi hörs! Vi har mer att berätta om nya vindar nästa år lite senare.

Med önskan om en trevlig tid i väntan på julen

Maarit Ojala
Kundrelationschef


OMA+ -tjänsten har öppnats

För YTK-Föreningens medlemmar har en egen elektronisk kommunikationstjänst OMA+ blivit öppnad.


Orädd ut i arbetslivet – en rekrytillställning för studerande 22.1.2019

YTK-Föreningen ordnar en rekrytillställning riktad till studerande i Helsingfors 22.1.2019. Vid evenemanget hör man inspirerande anföranden bl.a. om hur drömmarna gått i uppfyllelse och hur man finner sina egna styrkor samt sammanställer en verktygslåda full av nyttiga tips för arbetslivet. Med på evenemanget är flera arbetsgivare, rekryteringsföretag och coacher för jobbsökandet.

Tipsa studerande i din närmaste krets om evenemanget!

p.s. Studerandemedlemskapet i YTK-Föreningen är gratis fr.o.m. 1.1.2019!

Linkki kyselyyn