Boka semesterlogi och dra nytta av din medlemsförmån

Sommaren står redan för dörren! Resandet i hemlandet öppnas småningom i juni. Har du redan gjort upp semesterplanerna? Du kommer väl ihåg att utnyttja YTK-Föreningens medlemsförmåner på olika resmål – läs mera!

YTK-Föreningen erbjuder sina medlemmar betydande medlemsförmåner på resmål i hemlandet, såsom i fritidsbostäder och på badhotell. Du kollar väl upp öppettiderna för spaobjekten och restaurangerna samt eventuella restriktioner i tjänsterna under coronatiden. Kom ihåg att även under resorna i hemlandet följa coronainstruktionerna, hålla säkerhetsavstånden och se till en god hygien.

Badhotellen Spahotell Nådendal (Naantalin Kylpylä) och  Ruissalo Spahotell (Ruissalon Kylpylä)

40 % rabatt på bastu- och poolavdelningens priser för dagen (år 2020 exkl. dag före helg, helger, juli och vecka 52. Du lägger väl märke till att förmånen är individuell och att medlemskapet ska visas med ett medlemsbevis som erhålls i tjänsten OMA+.

15 % rabatt på inkvartering och färdiga semesterpaket (år 2020 exkl. dag före helg, helger, juli och vecka 52.)

Bokningarna görs på badhotellens www-sidor: naantalispa.fi eller ruissalospa.fi. Uppge i samband med bokningen bokningskoden för  YTK-Föreingens medlem, vilken du finner i tjänsten OMA+ .

Linkki kyselyyn