Perttu Pölönen pratar om arbetslivet.

Avoin työlle-podcasten med värden Perttu Pölönen öppnar upp diskussionen om arbete och arbetare i en ny tid

– Framtiden är de val vi gör idag, sammanfattar Perttu Pölönen i podcasten Avoin työlle som behandlar framtidens arbetsliv. Vad behöver vi för ett bra och balanserat (arbets)liv nu och i framtiden? Vilka möjligheter medför framtidens arbete? I podcasten behandlar han tillsammans med gäster från olika branscher teman som arbete, arbetslöshet, arbetssätt och kompetens i en ny tid. Lyssna på den i Spotify! Avoin työlle-podcasten är på finska.

– Diskussionerna om podcast-gästernas olika vägar och perspektiv öppnar upp diskussionen om mångfald i framtidens arbete och samtidigt avdramatiserar vi diskussionen om arbete och arbetslöshet. Vi behandlar alltså också arbetslivets baksida – svåra situationer och känslor såsom diskriminering och fördomar – och försöker hitta ett optimistiskt förhållningssätt även till utmaningar. Just nu behövs det uppmuntran och hopp för framtiden, säger podcastens värd Perttu Pölönen.

Gästerna i Avoin työlle-podcasten består av personer som arbetar med nya typer av jobb i många olika branscher. Läs mer och lyssna (på finska):

Avoin työlle – vad är det?

Avoin työlle-podcasten öppnar upp diskussionen om arbete i en ny tid. Tillsammans med Perttu Pölönen och gäster som arbetar med nya typer av jobb lyfter vi fram nya tankar om arbete och arbetslöshet, ett modernt arbetsliv och nya arbetssätt, samt framtidens färdigheter.

Du kan lyssna på podcasten i Spotify och Apple från och med 6.10.

Produktion: Mellakka Management

Linkki kyselyyn