Arbetslivet förändras – vad gör vi?

Alla pratar om arbetslivets omvandling, men vad innebär det konkret för dig och vad kan du egentligen göra åt det? Vi bjuder in dig till online-evenemanget 4T Summit - Känslor, färdigheter, arbetsliv, framtid den 14 september, som är gratis och öppet för alla. Du får höra vilka färdigheter du behöver och hur du kan utveckla ditt kunnande för att hålla jämna steg med det föränderliga arbetslivet!

På 4T Summit diskuterar vi med topptalarna Perttu Pölönen, Henri "Henkka" Hyppönen och Kirsi Polvinen från Filosofian Akatemia om bland annat betydelsen av nyfikenhet och glädjen att lära sig för att tillägna sig nya färdigheter samt om människors roll i framtidens arbete. YTK-Föreningen ordnar evenemanget tillsammans med Eduhouse, en pionjär inom digitalt lärande. 

“Utgångspunkten för förändring och utveckling är förståelse för vilka färdigheter och verktyg vi behöver. Många av oss inser att framtidens arbetsliv kommer att kräva nya färdigheter av oss, men det kan vara svårt att veta vilken specifik kompetens vi behöver eller hur man kan stärka kompetensen på ett konkret sätt”, säger Ilona Kangas, direktör för YTK-Föreningen.

“Vi vill hjälpa alla att hantera sitt eget arbetsliv och se till att vi förblir arbetsföra även under de kommande åren, både när det gäller såväl kompetens som välbefinnande och ork.”

Känslan att man kan påverka sitt eget arbete och sin framtid är en betydande del av välbefinnandet som helhet. YTK-Föreningen hjälper sina medlemmar att hitta svar på dessa frågor även utanför 4T Summit-evenemanget genom att ge sina medlemmar praktiska verktyg för att utveckla sina arbetslivsfärdigheter. Till föreningens medlemsförmåner hör bland annat Eduhouses omfattande online-utbildningsbibliotek för arbetslivet med tusentals utbildningar.

“Vårt mål är att göra det möjligt för våra medlemmar att själva bestämma vändningarna i yrkesliv och karriär och om framtiden.”

Du kommer väl med och funderar på framtidens arbetsliv samt färdigheter och känslor i samband med det?
Vi ses på 4T Summit 14.9.2022 kl. 14–16.30!

Följ och delta i sociala medier: #4TSUMMIT
4T Summit LinkedIn
4T Summit Facebook​​​​​​​

Linkki kyselyyn