lag böcker och snack på bordet

Anställningsrådgivningen förnyas – Lakikaveri kommer med full service

Pssst... vi berättar en mycket användbar hemlighet för dig i förväg! På YTK-Föreningen betjänas du av en helt ny enhet från början av nästa år: Lakikaveri-tjänsten. Lakikaveri betjänar dig mer omfattande och grundligt i frågor som rör anställningsförhållanden.

Du är alltså inte ensam ens i små ärenden, utan får råd, hjälp eller utredningsarbete av en jurist vid problem i anställningen. Tjänsten är tillgänglig för dig med endast  medlemsavgiften. Vi har testat förmånen redan i år och mottagandet har varit riktigt bra.

För att snabbt kunna kontakta en jurist vid behov bör du nu göra två saker:

  1. Kontrollera att du är medlem i YTK-Föreningen UTÖVER  kassan. Kontrollera ditt medlemskap på OmaYTK:s sida Förmåner för fullvärdig medlem. 
  2. Anslut dig omedelbart om du ännu inte är medlem i YTK-Föreningen.

Du får tillgång till Lakikaveri telefonrådgivning omedelbart när du blir medlem. Tillgång till hela Lakikaveri-tjänsten förutsätter att du har varit medlem i YTK-Föreningen i minst 6 månader före problem med arbets- eller tjänsteförhållande.

Lakikaveri med full service lanseras från och med början av år 2022 och den kompletterar anställningsrådgivningens telefontjänst och rättsskyddsförsäkring som ingår i ditt medlemskap. Lakikaveri hjälper dig i sådana vändningar i arbetslivet som är för komplicerade för att utredas i telefon, men som du inte nödvändigtvis är redo att gå till domstol för.

Senast nu bör du alltså bli medlem i YTK-Föreningen så att du kan dra nytta av alla dina medlemsförmåner och nästa år av en ännu bättre Lakikaveri med full service!

Linkki kyselyyn