Online-utbildningsbibliotek för arbetslivet

Dra nytta av Online-utbildningsbiblioteket för arbetslivet och upprätthåll dina färdigheter med tusentals aktuella, högkvalitativa och mångsidiga Eduhouse-onlineutbildningar som ingår i YTK-Föreningens medlemsavgift!

• Som medlem får du hela urvalet i online-utbildningsbiblioteket gratis (värde 147 €/månad)!
    • Även en enda utbildning kan normalt vara värd hundratals euro, så dra nytta av dina fördelar kostnadsfritt nu!
    • Du kan komma åt förmånen genom att registrera dig i OMA+ -tjänsten under Webbinarier och utbildningar (på finska Webinaarit ja koulutukset).
    • Biblioteket erbjuder utbildningar på svenska, engelska och finska.

LOTTERI!
    ​​​​​​​
    Registrera dig som användare av online-utbildningsbiblioteket i OMA+ mellan 8 september och 31 oktober 2022 och du kommer att inkluderas i dragningen för ett GoGift Super Presentkort värt 100€!
    Tävlingsregler >>

Onlineutbildningar alltid tillgängliga

Dra nytta av tusentals praktiska, aktuella och engagerande onlineutbildningar om olika arbetslivsteman och färdigheter – oavsett tid och plats!

• Arbetslivsfärdigheter: kommunikation och interaktion, produktivitet, tidshantering, välbefinnande, ledarskapsförmåga, motivation
    • Digitala färdigheter: teknik, Microsoft 365, Adobe, projektledning, datasäkerhet, sociala medier
    • Affärsfärdigheter: ekonomisk förvaltning, personaladministration, löneadministration, ledning, rättspraxis

Korta utbildningar kan lätt placeras in även i en hektisk vardag – var och när som helst. Dra nytta av din kostnadsfria medlemsförmån nu!

Distansutbildning i realtid

Delta i interaktiv distansutbildning i realtid i Teams! Du får en ännu bättre diskussionsförbindelse med en sakkunnig utbildare och andra deltagare.

Som medlem i YTK-Föreningen kan du också delta gratis i hybridimplementeringar på distans!

Om du är en ny användare, registrera dig först i OMA+

Klicka på utbildningskalendern och anmäl dig

Läs mer på finska

Exempel om svensk- och engelskspråkiga utbildningar

Färdigheter i distansjobb och M365

I samarbete: Eduhouse

eduhouse logo

YTK-Föreningen tillhandahåller gratis service till medlemmarna i samarbete med Eduhouse, en pionjär inom digitalt lärande.

updaterad 11.8.2022