Online-utbildningsbibliotek för arbetslivet

Online-utbildningsbiblioteket för arbetslivet ger dig tillgång till tusentals utbildningar för att utveckla din kompetens och upprätthålla dina färdigheter i arbetslivet. Tjänsten fungerar på finska, men biblioteket erbjuder även utbildningar på svenska och engelska.

Du har över tusen praktiska och uppdaterade utbildningar, från O365-programbaser till de senaste funktionerna (bl.a. Excel, Word, Teams, Outlook), som gäller HR- och chefsarbete, löne- och ekonomihantering, arbetsrätt och affärsrätt samt olika färdigheter i arbetslivet.

I ditt CV kan du ange din kompetens och din utveckling med intyg som finns tillgängliga i tjänsten.

Eduhouse, en pionjär inom digitalt lärande, tillhandahåller gratis service till medlemmarna i YTK-föreningen. Service förnyas med månatliga live-webinarier för MySpeakers inspirerande toppcoacher om de hetaste arbetslivsteman.

Så dra nytta av hundratals euro för ditt medlemskap nu!

I tjänsten kan du:

• Bläddra i information om enskilda utbildningar eller helheter
    • Skapa studieplaner och följa med utvecklingen av din kompetens
    • Genomföra utbildningsprov och samla intyg
    • Skriva anteckningar om utbildningar och återgå till dessa senare
    • Ladda enkelt ner utbildningsmaterial från länken till utbildningsdokument

Så här får du tillgång till tjänsten:

Det är lätt att börja använda online-utbildningsbiblioteket! Aktivera ditt ID genom att registrera dig för tjänsten via en länk från OMA+ (Webbinar och utbildningar). Efter registreringen öppnas tjänsten för dig!

Observera att det ID som registreras gäller endast för personligt bruk.

Närmare information om användning av tjänsten ges på finska här.

Svensk- och engelskspråkiga utbildningar

Färdigheter i distansjobb och M365