LYCKAS MED JOBBSÖKANDET OCH I VÄNDNINGARNA UNDER KARRIÄREN

Du känner till förändring, vi känner till verktygen som hjälper dig att avancera och utveckla din expertis. Vi vill hjälpa dig vid förändring, att lära dig nytt och identifiera din potential. 
Detta gör det lättare att följa din egen yrkeslivsväg.

Missar du en karta och koordinater för att utvecklas på jobbet eller jobbsökningen? Kom ihåg dina olika medlemsförmåner som hjälper dig med olika karriärvändningar - oavsett om du letar efter ett nytt jobb, en helt ny karriärriktning, eller annars vill du komplettera dina befintliga färdigheter.

Utnyttja dina medlemsförmåner:

Online-utbildningsbiblioteket för arbetslivet

Håll ditt viktigaste kapital uppdaterat och utnyttja Online-utbildningsbiblioteket för arbetslivet som gratis medlemsförmån för att utveckla din kompetens. Tjänsten innehåller över tusen praktiskt orienterade och aktuella utbildningar i digital kompetens, ledarskap, löne- och ekonomiförvaltning, juridik och olika arbetslivsfärdigheter. Klicka för att lära dig på online-kurserna!

Jobbsökarträning

Medlemskap inkluderar gratis ​​​​​​​Jobbsökarträning på webben, som ger dig inspiration och nya idéer för ditt jobbsökande. Studera i egen takt online, bygg upp och organisera ditt jobbsökningsmaterial och utnyttja avslutningsvis den personliga handledningen. Anmäl dig till jobbsökarträningen!

WordDive språkkurser

Börja lära dig ett helt nytt språk enkelt och flexibelt, eller ta dina språkkunskaper till en ny nivå med mobilappen WordDive. Som medlemsförmån får du 2 månader extra studietid om du köper en 6 månaders språkkurs. Utnyttja förmånen på WordDives språkkurser och stärk dina språkkunskaper!


Du kanske också är intresserad av dessa:

Linkki kyselyyn